Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2019. augusztus 28., szerda

Újra Vrbnik

Megtaláltuk! A csudába is! Előző nap lejártam a lábam, hogy megtaláljam a világ legkeskenyebb utcáját. Ma újra visszatértünk. De én itt jártam a tegnap többször is - mondom a fiúknak. Na, ennyire keskeny, hogy fel sem tűnik, hogy ott van egy (kis) utca.



Jó kis motiváló fogyókúrás hely az ottlakóknak. Egy nagyobb bevásárlás megejtése után, a hazaszállítás kicsit problémás lehet.
Sétálgatva a csúszos macskaköves útakon


felfedezünk erkéllyel a tenger irányába néző kis épületet. Kicsi, aranyos, szívünkhöz nőtt.

De jó lenne ilyen helyen lakni !- álmodózunk. Fotózzuk , hogy otthon legyen mit nézegessünk a bevonzás törvénye alapján. Mi nagyon szeretnék ilyen helyen lakni. :- )
Ez pizzéria! -  esik le a tantusz. Nem sokat győzködjük egymást, a paprikáskrumpli elkészítése még várhat egy napot, beülünk. Azaz kiülünk. Alattunk a tenger. Előttünk is. A hátunk mögött is.


Amíg a számlára várunk, Apa felfedezi a tenger horizántján a delfinek ugrálását. Nagyon messzire, de néha mi is látjuk ahogy fel-felugranak a vízből. A péntekre betervezett hajóútra ígérnek nekünk delfin látványosságot is. Remélem, hogy erről a delfinek is tudnak.
Tele gyomorral kérdésessé válik a fürdőzés, de Apa szeretne egyet csobbani. Levi a bringát választja, visszateker Krk-be. 

Nincsenek megjegyzések: