Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2010. június 4., péntek

Levente a dutyiban, avagy a Gyöngyi néni tornaórája

Nagyon sokat hallottam Gyöngyi néni tornaórájának varázsáról. Mivel itt az év vége az oviba, így bemutatót tartottak nekünk szülőknek. Nagyon jó volt látni, hogy mennyire szeretik a gyerekek a játékos mozgást, fülig ért a szájuk , de mi is a padon hihetetlenül élveztük a látványt és büszkén húztuk ki magunkat a gyerekeink láttán. Gyöngyi néni tornaórája fantasztikusan felépített, és játékos formában alkalmazott mozgás, amihez persze Gyöngyi néni lelkesedése, dicsérete, biztatása és jutalmazása is kell.
A minap az Édes Pici Fiam kedvesen közölte fürdés közben, hogyha én valami "rosszat" csinálok és "elkapnak" a rendőrök, dutyiba dugnak. Vajon hol hallotta ezeket a szavakat Levi? - tettem fel Apának a kérdést kérdően és mosolyogva.

Hát itt! Gyöngyi néni tornáján. Ugyanis az egyik játék lényege, hogy a kínai nagy fal elhagyása (amiből kettő is van, de a játékban persze mindent lehet) nem jut védelmet senkinek , így a rendőr elkaphatja őket és a dutyiba teszi.  Nos, íme Levi a dutyiban:
És még valamit nagyon tud a Gyöngyi néni! Bármit mondott vagy kért a gyerekektől, rögtön teljesítették. Drága Gyöngyi néni! Kérnénk a receptet!!!!!!! :-)

Nincsenek megjegyzések: