Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2010. június 20., vasárnap

Nyaralás

Horváth Imre: Mit kívánjak nyárra?

Homokvárhoz: kupacot,
Horgászoknak: kukacot,
Hegymászóknak: nagy hegyet,                                                        
hűs fagyihoz: friss tejet,
folyópartra: fát, nagyot,
vakációt -száz napot!


Indul a nyári vakáció. Pénteken volt az utolsó nap az oviban, az utolsó középső csoportos együttlét. És ha nem is száz napos szünet indul, de a nyár mégcsak most kezdődik és terveink szerint lesznek izgalmas és tartalmas napok.
A Jenei család meghívta Levit egy hétre Zalakarosra nyaralni.  Mikor a bőröndjét húzta kifele,gondoltam, hogy miután beteszi az autóba, visszajön egymás nyakába borulunk és "csőrikézünk" vagy a legfinomabb puszikat adjuk egymásnak ahogy szoktuk. De az ajtóból visszaszólt, hogy  "Szia, Anya! Aztán a szeretlek anya, hiányozni fogsz anya, máris hiányzol anya helyett -amire vártam-  az ajtóból felém dobott egy velős, de annál őszintébb mondatot. " Most legalább békében lesztek Apával egy darabig, nem lesz aki kiabáljon Nektek". - közölte Levente és máris eltűnt a böröndjével az ajtóból.   Néha tényleg vágyunk a békére, de ha megadatik, máris hiányzik a mi Tündérbogyónk. Persze, Apával jót mosolyogtunk és kíváncsian várom, hogy mikor jutunk el arra a pontra, hogy a csend lesz már terhes számunkra és vágyunk a hisztiző, feleselő, kiabáló, szófogadtlan Csibészünkre. Nekem máris hiányzik!!!
De remélem, hogy életre szóló élményekkel fog hazatérni, és ha majd felnőtt fejjel leülnék egy üveg bor mellé Gabcsival és Balázzsal , vidáman emlékeznek a zalakarosi nyaralásra és  majd kuncogva mesélik el újra egymásnak a csibészségeiket, amiből kívánom hogy sok  legyen (bocs Ildi :-)).

Nincsenek megjegyzések: