Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2009. november 10., kedd





És még volt egy nagyon fontos esemény! Levente öt éves lett! Az én drága nagy fiam, betöltötte az ötödik életévét. Milyen gyorsan eltelt! Milyen nagy fiú lett! Mennyire nem tudok betelni a látványával, az érzésével, a szavaival, a társaságával. Na jó, néha a szavakból sok, de csak ha körbeöleli a hiszti dallama :-)
Az elmúlt időszakban lényegesen kevesebb volt a hiszti és sokkal közreműködőbb lett mint addig. A születésnapi buli lehetőséget megérte Leventének a hisztik elhagyását és szófogadást. Jó befektetés és Apával mi is élveztük. Csak most hogy túl vagyunk rajta,mivel tartsuk kordában a gyerekünket?
Eljött a várvavárt nap!
A héten összesen négy tortát kapott Levi. Egyet a születésnapján Apától és Anyától, egyet az oviba, egyet a szombati gyerekzsúron és a mamáék is hoztak neki egyet szülinapja alkalmából. Ezt hívják tortamérgezésnek! .-)
Pici lakásunk nem tette lehetővé, hogy sok gyereket fogadjunk,de igyekeztünk a hat gyereknek is úgy kialakítani, hogy jól érezzék magukat, és főleg, hogy Levi büszke legyen ránk és örüljön, hogy ilyen szülei vannak. Remélem, hogy így is érzi.
A gyerekzsúr nagyon jó volt. Bár néha rápillantottam az órára, hogy még hány óra van hátra, és a lakásnak mennyi ideig kell "helytállnia", de a gyerekek egyáltalán nem szándékoztak szétszedni a lakást. A virágom látta kárát, két levelétől vett búcsút, de remélem, hogy inkább a meghatottságtól estek le a levelek, mintsem a félelemtől :-)
A tervezett játékokra nem voltak annyira vevők, inkább a saját ötleteiket valósították meg és vagy együtt vagy mindenki maga játszott egy-egy sarokba behúzódva. Nagyon édesek voltak és imádnivalóak. Jó volt, hogy ott voltak. Mi is tanultunk belőle Apával. Hogy Apa mit azt nem tudom, Anyaként tudom, hogy megint beleestem abba a csapdába, hogy nem bíztam a gyerekekbe. De nem árt az óvatosság. Sokkal több energiám fektettem a tervezésbe, mint amire igény volt, de legalább nem voltak váratlan helyzetek. Jövőre is szeretnék gyerekzsúrt, remélem Levi is így gondolja, így lesz majd megint néhány hetünk,amikor Levi (bár érdekből) de szót fogad :-)

Nincsenek megjegyzések: