Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2017. augusztus 21., hétfő

Augusztus

Közeledik a nyár vége. Lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba. Mindenki itthon van, és erre  bizonyítékom is van.

Nem mondom, hogy már hiányzott ez a káosz, de hiányzott a rendszer, hiányoztak a nevetések, a reggeli álmos arcok látványa, az esti jóéjt puszik, a szennyestartó is időnként üresen álldogált.
Nem is tudom, hogy mikor múlt el a nyár, észre sem vettem, hogy elszaladtak a napok, hetek , hónapok.
Úgy indultunk a nyári szünetnek, hogy milyen hosszú lesz, mit kezdünk majd a sok unalmas nappal?Levi a 10 hétből 4 hetet volt itthon. Táborok, nyaralások, nagymama (sajnos csak egyesszámban) - ez volt a repertoár. Na meg az itthon töltött napok, hetek sem csupa szórakozás és buli volt, Levi kívánsága és vágya szerint dolgozott is.
Apa (diák)munkára fogta, Levi papíron nem rögzített munkaköri leírásában "hol ezt" "hol azt" szerepelt - egész pontosan :-)
Időnként papírokat kellett válogatni, hivatalosan papírmunka, de volt amikor csak az autóban ülve kellett várni Apára, így nem a parkolóóra zsebelte be a pénzt, hanem Levi pénztárcájában landolt fizetésként.
Még néhány nap és indul újra a törtek, igék, harcok kavalkádja.Nem csak Levi tolná ki az iskolakezdést (vagy törölné el végleg), én is vágynék még néhány hét pihenésre. De nem mi döntjük el. Megyünk és megvesszük az iskolaeszközöket. De előtte még egyet töltödünk...testileg...lelkileg....már csak 10 hónap, és újra itt a nyári vakáció! 

1 megjegyzés:

Neon Rider írta...

tetszik a blogod,felirtakoztam hozzád :)

neon-rider-world.blogspot.hu