Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2015. december 27., vasárnap

Apapélda

Ha Apát kéne jellemeznem, rengetek pozitív tulajdonságot kéne ide írnom (ezt a bejegyzést Apának nem mutatjuk meg). Igen gyakran elhangzik Levi felé, hogy végy példát Apáról, nézd milyen ügyes Apa, próbáld meg te is úgy mint Apa stb. stb. 
Ám Apa sem tökéletes. Ha a ruhásszekrényét kéne ábrázolni, íme a legjobban szemléltető eszköz:

Ha Apán múlna, egy szabadidőnadrágban leélné az életét, legyen kényelmes az a legfontosabb - érvel mindig Apa, amikor megpróbálom rávenni, hogy egy farmernadrágot öltsön magára, mégiscsak olyan helyre megyünk, ahová illik felöltözni. Miért? A szabadidőruha nem öltöztet - győzköd Apa. 
Igyekszem Levit jó útra terelgetni öltözködés terén, de mostanában ő is sokszor lázad, főleg, hogy Kati mamától megkapta élete legjobb szabadidőnadrágját. Olyan kamaszos, a mai divat igazi gyöngyszeme, csak ne lenne olyan trottyos a feneke :-) Na ezt a nadrágot úgy kell időnként leimádkozni Leviről is, és próbálom elmagyarázni, hogy a szabadidőruha viselése az otthoni kényelmet szolgálja és ne kelljen mindig könyörögni (neki is), hogy vegyen magára egy normális ruhadarabot. Persze, kinek mi a normális. 
Anya, mi a baj a szabadidőruhával? Mindig Te mondod nekem, hogy legyek olyan mint Apa. 

Nincsenek megjegyzések: