Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2010. augusztus 9., hétfő

Repülőnap 2010

Köszönjük a szervezőknek ezúttal is, hogy idén  - két év szünet után - ismét megrendezték a Kecskeméti Repülőnapokat, gondolva azokra a fanatikusokra akiknek a repülőgépek és harckocsik képezik az életük igen fontos részét.
És köszönjük  a szervezőknek, ezúttal is, hogy idén - két év után - ismét megrendezték a Kecskeméti Repülőnapokat, gondolva azokra a feleségekre, anyákra, barátnőkre, élettársakra, akik a párjukat útnak indítva Kecskemét felé , kaptak egy vagy két szabadnapot. Én az utóbbi kategóriába tartozom és meg kell mondanom, hogy nagyon élveztem a Repülőnapot....otthon, egyedül :-)
Két évvel ezelőtt családi programként élveztük a repülőnapot, ami tény, hogy jó volt... egyszer. De nem váltam fanatikussá, Apa már nem tud fanatikusabbá válni, Levi jó úton halad a cél felé...így szombat reggel elindultak.
Az időjárás miatt kicsit aggódtam, de szerencsére kedvezőre fordult a reggeli borongós idő után. Olyanannyira, hogy mire hazaértek a fiúk, a fejük hasonlított a szép piros cseresznyéhez.

Nincsenek megjegyzések: