Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2017. február 16., csütörtök

Jó hír - rossz hír

Előzmény: az iskolai házirend megszegése. A gyerekek elmondása alapján mindenki megszegi. Van aki szerencsés és nem bukik le, és van aki nem annyira szerencsés és lebukik. És van az a kategória, aki saját magát "adja tanárkézre".
Pénteken tornaórán Levi és egy osztálytársa igencsak összeszólalkoztak és ezt tettek is követték. Na , persze Zsuzsa néni beírása sem maradhatott el. Majd a nap folyamán egymásnak írogattak nem túl szép szavakat, az osztályfőnök szerint zaklatták egymást...és engem is az osztálytárs. Aztán Viktorbá, az igazgató is pár perces előadást tartott a gyerekeknek a  házirend betartásáról, illetve annak megszegéséről.
Anya, van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? - hadarta egy szuszra a telefonba. Nem volt választási lehetőségem, mert már kezdte is a jóval. Zsuzsa néni visszavonta a szaktanári intőt - ez a jó hír. A rossz, hogy helyette igazgatói intőt kaptam.

Én ezt már többször mondtam, hogy minden csak nézőpont kérdése :-)

Ja és Levi telefonja kitiltották az intézményből a 2017-es tanév végig. Na ennek kimondottan örvendek, főleg mert az ítélethozás előtt mi már kivetettük rá ezt a szankciót. Az Etelka néni elhatározása megerősítette bennünk a döntésünk létjogosultságát.


Nincsenek megjegyzések: