Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2016. február 15., hétfő

Gyertek át szombat este!

Eleget tettünk a (meg)hívásnak, vettünk jegyet és elmentünk egy csütörtöki este a Gyertek át szombat este! tévéműsor felvételére. Inkább Levente kérése, vágya és kíváncsisága volt, de Apával mi is úgy voltunk, hogy lássuk hát, hogy miből lesz a cserebogár. A kedvem és lelkesedésem nem hágott a tetőfokára indulás előtt, mivel egy kicsit úgy gondoltam, hogy csapó indul, csapó leáll, vegyük újra, kezdjük el megint, igazítsunk sminket, vasaljuk újra a ruhát stb. utasításokból áll főleg az egész. De nem!
Na de nem szaladok ennyire előre!
Először is, kérték, hogy szombat esti ruhába menjünk, mivel az adás szombaton kerül adásba. Szombat esti ruha? Kinek mi? Merthogy Apának és Levinek a szabadidőnadrág jelenti a szombat esti ruhát. Levit igen nehezen lehetett meggyőzni, hogy nem az ő kissé kinyúlt, ám de kétségtelenül nagyon kényelmes szabadidőnadrágjára gondoltak, (a blog visszatérő témája), hanem egy normálisabb, amolyan "szombatesti" öltözékre. A farmernadrágba még csak gond nélkül bele is ment, de az ing miatt morgott egész este, pedig milyen csinos volt benne!
Miután megvívtuk az öltözködési harcunkat, nyakunkba vettük a tévé székházát. Néhány akadály és biztonsági előírás után (személyi igazolvány, kötelező táska, kabát leadás) végre bejutottunk a közel 60 férőhelyes stúdióba. Kis családias helyiség volt, a tévéből már látott díszlettel, optikailag kissé szűkebb a tévés látványtól, nem is beszélve a sok madzagról, kameráról és mindenféle más kütyükről. Na de hát ezért jöttünk, hogy ezt lássuk.
Mire betessékeltek minket a stúdióba, a "látványos" helyek, amelyek majd a tévében a hátteret adják, foglaltak voltak. Nyilván nem véletlen, hiszen az ajtó előtt két sorban állítottak minket, és mi a második turnusban mehettünk be. Mi voltunk a "közönség", szemben a "spontán" vendégekkel, akiknek testalkatuk megfelelt a konfekcióméretnek, így rögtön kaptak is a stylistoktól szép kék zakókat, hogy szalonképesek legyenek és mutassanak jól a képernyőn.
Mi szerencsére nem estünk bele ebbe a kategóriába, és meggyőződésünk, hogy éppen ezért meg is találtuk a tökéletes helyet egy emelvényen, ahol az első sorban (két sor volt összesen) ülhettünk, szemben és közel a játékhoz. Innen aztán mindent láttunk, mindent hallottunk, nem ültek előttünk, nem ültek mellettünk.
Mindenkinek pezsgőt - mondta a Porondmester, aki az előbb említett ital segítségével próbálta felfokozni a hangulatot. Sikerült is neki. Spontán(?) tréfáival, sasszemével kiszemelt spontán(?) áldozataival szórakoztatott minket. Mi lenne erre a legjobb módszer? Megkérdezni, hogy van-e szingli nő? És persze volt! Esetleg egy szingli pasi? Persze, hogy az is volt. És milyen véletlen, hogy korban és külsőben is összeillő pár volt, és ugyanabban a sorban ültek. A sarokban ülő csendes fiatal párt is spontán(?) kiszemelte magának, és a fiút belekényszerítve egy rögtönzött lánykérésben, és ezzel romantikus lelkünket is kielégítve egyre jobban éreztük magunkat. Meg kell hagyni, hogy a konferanszié maximálisan értette a dolgát, közel egy órán keresztül talán jobban mulattunk, mint az előadás alatt, pedig az is igazi élmény volt, és ami a lényeg tele spontaneitással.
Egyre több spontán(?) helyzet lett és kezdtem magam "Trumansósan" érezni, és talán nem is véletlen. A végére már be is bizonyosodott, hogy a piros ruhás szőke ciklon, a szingli nő, a szingli pasi, a fiatal pár és a többi spontán(?) vendég is a műsor része volt. De mindegy, mi azért jól szórakoztunk, teljesen beleéltünk magunkat a cirkuszt a népnek felszólításba.
Közel egy órás vidámság és nevetés után elkezdődött a felvétel is, amit szintén élvezettel néztünk és hallgattunk. Nem voltak előre megírt poénok, viszont voltak rögtönzött beszólások, csipkelődések, tréfálkozások és egy jó hangulatú műsor lett belőle, amit másnap a ClassFm-en reggel meg is tárgyaltak a műsorvezetők.
Volt egy jó kis délutánunk, a kezünk piros volt a sok tapstól, nevető izmainkat is bőven megtornáztattuk, egyetlen gond talán Levi ingje volt, amit hazaérésünk után kissé morogva vont kérdőre, hogy minek kellett neki azt felvennie? :-)





http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160325/gyertek-at-szombat-este-rtl-klub-kiss-ramona-istenes-bence-sebestyen-balazs-/

http://rtl.hu/most/gyertekat/gyertek-at-szombat-este-2016-03-26

Nincsenek megjegyzések: