Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2011. december 3., szombat

Mini híradó

Szeretettel üdvözlünk mindenkit! Ma kivételesen Jenei Gábor és Vági Levente jelentkezik a (mini)tények stúdiójából a nap mini híreivel.

A mai nap folyamán, a Spar üzletlánc a két legszorgalmasabb dolgozóját kitüntette (a munkakönyvben egy lukkal), akik lelkiismeretesen, becsületesen és természetesen nagyon komolyan vették a munkájukat.
Továbbra is az élelmiszereknél maradva, örömmel közöljük, hogy az árak nem emelkedtek, ezért a vásárlók ma is sok-sok finomsággal tudták telerakni bevásároló kocsijukat.
Az időjárás sajnos kedvez a különböző rusnya élősködőknek, de Dr. Jenei és Dr. Vági mindent megtesz annak érdekében, hogy a fertőzéses időszak kimaradjon idén a télből.
Dr. Vági fogászati rendelőjében ma különleges kedvezménnyel lehetett szolgáltatást kérni. Nem csak az ezer wattos égővel világítottak a páciensek szemében, de a fogászati szék fel- és lefelé közlekedési sebességét is ki lehetett próbálni..természetesen csak a bátrabbaknak. És aki ezek után még a száját is kinyitotta az Dr. Váginak, az nem csak bátor, de vakmerő is. És amíg Dr. Vági a páciens (adott esetben Anya) szájába nézett, addig Dr. Jenei tesztelte a fogászati szék teherbírását és gyorsulási sebességét.
A bankunk szerint a mai árfolyam változatlan. Ugyan az áron lehet venni a csokoládét, fagyit és nyalókát, mint eddig.  
Rendőrségi híreink következnek! Két Rosszcsont Kölköt fogott ma el a rendőrség. Nem tanúsítottak ellenállást, bűneiket bevallva vállalták a következményeket.
Ha valaki otthonra szeretne egy ilyen barátságos "nevelőeszközt", kérjük, hívja a képen látható telefonszámot!
És akik nélkül ez az akció nem jöhetett volna létre: 

Közlekedési híreinkben felhívjuk figyelmüket a biztonságos, időjárási viszonyoknak megfelelő közlekedésre. Az általunk bemutatott képen az észnélküli közlekedést mutatjuk be. Persze, a látszat néha csal...de ezúttal nem. 

És a végére egy jó tanács! Ha valaki ráveszi magát Minicity meglátogatására, ajánljuk, hogy szerezze be az általunk bemutatott fejvédőt, mindenféle baleset megelőzésére, és ha nem szeretne úgy járni valaki mint Anya - aki a szerencsésebbek közé tartozva ugyan, de csillaglátás közben emlegette felmenőit, viszont volt anyuka, akinek az elsősegélyt is igénybe kellett vennie vérző sebének ellátásához. És ez a bizonyíték arra, hogy felnőttek számára kemény világ a mini világ!!!
És egy ilyen hosszú, fárasztó nap után valami kellemessel zárjuk a napot! Jó társaság, mese, könyv és a hiányzó ... (Anya, kérek egy forró csokit!!!)

Nincsenek megjegyzések: