Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2010. december 26., vasárnap

Végre karácsony van!

...és eljött a nagy nap! Karácsony! Általában a 24-e azzal telik, hogy főzünk, készülődünk, izgulunk és várjuk a meghitt, békés estét. Ja és persze csomagoljuk az ajándékot.
Sokáig kérdéses volt, hogy itthon tölthetem-e a karácsonyt, vagy a kórház szeretetét élvezem, de az erős szándék, remény és a kitűnő orvosi kezelés eredményeként haza engedtek. A nővérek próbáltak kedvet csinálni, ott maradásom esetére ajándékkal csábítottak. Szerencsére nem kellett maradni , de az ajándékot megkaptam. Ismeretlen feladó volt, és nem csillagos, angyalkás papírba csomagolva, sőt át sem kötötték színes madzaggal, egyszerűen, póriasan a maga egyszerű természetességével továbbították az ajándékomat. És mi volt az ajándék? Hát egy tisztító kúrához nélkülözhetetlen természetes "alapanyag", amit csak mikroszkóppal lehet látni. És még mondja valaki, hogy az ajándék mérete számít!!!
És volt is hatása rendesen. Fél munkát nem végzett, így a szentestét a család hazaérkezéséig Vécécsészével töltöttük meghitten és békében. De ebben az évben legalább nem volt gondom a karácsonyi nagyzabálás miatti súlytöbblettel.

Szerencsére a család többi tagja becsomagolt, kézzel fogható ajándékkal lett gazdagabb.Főleg Levi bővölkötdött ajándékokban. Volt vonat sín, vonattal , és persze az elmaradhatatlan legók. Abból pedig a repülők minden fajtája:  nagy repülő, kis repülő, utasszálító repülő, csomagszállító kisgép, aeroplan, vadászrepülő, katonai repülő, luxusrepülő stb. Az én repülőtudományom itt véget is ért.

És a karácsony elmaradhatatlan része a beigli mellett a család!  Ilyenkor jövünk-megyünk, jönnek-mennek. Újabb csomagok a fa alatt, újabb izgalmak, újabb legók...amiből pár nap múlva még nagyobb kupi lesz a szobában.





Jajj, el ne felejtsek szólni a fiúknak, hogy holnap árengedmény lesz az üzletekben, hátha van még olyan legó ami neadjisten nincs meg nekünk és persze létfontosságú....szerintük. De szerintem elfelejtek szólni nekik. Sőt, biztos! :-)

Nincsenek megjegyzések: