Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2010. július 7., szerda

Kezdünk fáradni

Belevetettük az elmúlt napokba Levivel magunkat a sétákba. Kopaszi-gát, vár, villamosozások, metrózások és a kötelező tevékenységek,mint bevásárlás, orvos, munkahely meglátogatása (igen rövid időre), bizony az energiánkat megcsapolta. Még a Leviét is. De az élet nem áll meg, és ha vannak még kötelességek, akkor azokat tenni kell. Főleg ha az ördög nem alszik és Murphy is munkába kezd.
Levi pénteken megy Orosházára két hétre Kati mamához és így talán nem is annyira meglepő, hogy miért utazás előtt három nappal kezd el fájni az ínye. De annyira, hogy enni sem tud és sírva kéri, hogy segítsünk rajta. Hát én már nem is csodálkozom ilyenen, még akkor sem ha pozitívan próbálom szemlélni a dolgokat. A lényeg, hogy felhívtuk a Doktor bácsinkat, hogy szeretnénk egy vizitet nála. Milyen ajándékot kapok utána? - érdeklődött Levi, mert első fogászati jelenésünknél motiváltuk egy kis meglepetéssel.
Elmegyünk moziba - dobtam fel a labdát, amire le is csapott rögtön.
Nos, a fogászaton mi történt? Szia Doki köszönés után, Levi szinte belefeküdt a székbe, majd jó nagyra nyitotta a száját. Gratulálok, nagyfiú lettél! - mosolygott bele a szájába Gábor. Nőnek a maradandó fogak és ettől fáj az ínye. Amit persze mi is gondoltunk Apával, de legalább megnyugodtunk, hogy minden rendben. És ha már ott voltunk az első fogat is megnézettük, ami aggódó szülők szerint nem jó helyen nő, a szakértő szerint pedig tökéletes. Hát igen! Túl sokat tudunk aggódni , de gondolom ez minden szülőnek kijár. Kb. egy perc alatt túl voltunk a fogászati viziten, így aztán mehettünk a moziba. Előtte persze még fagyizni is beültünk, aztán vettünk egy hatalmas adag kukoricát, amiből a végére maradt kb. 20 szem és Levi ragaszkodott hozzá, hogy hazahozzuk Apának.

 A film http://www.youtube.com/watch?v=_D58_HA0qCc&feature=related tetszett, bár a reklám alatt hangzavar miatt Levi a menekülést választotta volna.


Fáradtan értünk haza, és bár nagyon vágyik Levi egy kis vonatozásra, hévezésre, azt kérte, hogy ma inkább pihenjünk , bár a könyvtárlátogatás belefér.  Én pedig egyetértek vele!

Nincsenek megjegyzések: