Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2009. december 31., csütörtök

Elteltek az ünnepek! Az időjárás néha tréfát űzött velünk, hol tavaszias meleg volt, hol meg az eső esett, ezzel bentlétre kötelezett bennünket, de megtaláltuk így is azokat a dolgokat amitől jól éreztük magunkat. Voltak vendégek, ettünk nagyokat, játszottunk és aludtunk sokat. Nagyon sokat :-)
Annyi mindent terveztem a két ünnep közötti időszakra pl. hogy sokat olvasok. Valamiért azt éreztem,hogy a polcon olvasásra váró könyveket most háttérbe kell szorítanom, és valamiért a Quo Vadis cimű könyvnek kell nekiesnem. A nekiesés túlzás, de sikerült kb. 50 oldalt elolvasnom a hét alatt. Pedig nagyon jó könyv, és kb. 30 évvel ezelőtt már olvastam és tudom, emlékszem, hogy nagyon tetszett.

Aztán a két ünnep között Gábor és Balázs is nálunk vendégeskedett két nap. Balázzsal a vásárlás nagyon jó volt, látni a csillogó szemét és örömét fellelkesített, így aztán magamnak is vettem egy-két ruhadarabot :-)

Ma van az év utolsó napja! Számottevés az elmúlt évről? Inkább kihagyom! A régi életemet megtartván, új feladatokkal, új hittel, lelkesedéssel és kitartó szorgalommal szeretnék nekiindulni. Tudom és hiszem, hogy sikerülni fog. Egyre jobban!

Nincsenek megjegyzések: