Mielőtt bárki is azt hinné, hogy átváltottam gasztroblogerré, megnyugtathatom, hogy szó nincs erről. Egyelőre még élvezem a sütés-főzést az új tűzhelyen, bár így karácsony után talán nem kéne ennek a szenvedélynek élni, valami más hobbi vagy elfoglaltság után kéne nézni, pl. torna.
De eszembe jutott, hogy van már nekünk az a jól bevált (sárga)répa torta receptünk, ami bár önmagában nem fogyaszt, de úgy gondolom, hogy nem is tartozik a hizlaló kategóriában sem, mivel a süti 2/3-a sárgarépa, cukor helyett természetes édesítőszerrel készült és a tetején is étcsokis máz van, ami szintén kevesebb kalóriával büszkélkedhet tejcsokis változatánál. Azért egy kis bűnt is beletettünk - csakhogy a lelkiismeretünket se hagyjuk munka nélkül - néhány szem mazsola és kandírozott gyűmölcs még élvezetesebbé teszi az amúgy is kulináris élményeket nyújtó süteményt.És ezt még a Fiúk is szeretik!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése