Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2024. május 27., hétfő

Régen írtam Leviről

Mit is írhatnék? Például azt, hogy a helyzet változatlan. Levi (még mindig) éli a kamaszok életét.

Korán lefekszik, átalussza az éjszakát, korán reggel kipattan az ágyból, és szó nélkül intézi a reggeli feladatait. 

Sokat tanul. Nem kell noszogatni, kiemeli a könyvet a fiókból, szépen óvtosan belelapoz, megkeresi a leckét, szorgalmasan elolvassa az apróbetűs részeket is. Ez a jegyein is látszódik. 

Nem válogatos az ételek terén. Az olykor mumus káposzta, gomba, karfiol, brokkoli, karalábé is ízlik neki. A hamburgerre és egyéb csikkenekre húzógatja a száját. 

A szobája tiszta. Megigazítja az ágytakarót, reggelente ellenőrzi a porszemeket a könyves polc élén, a szőnyeg rotjait megfelelő irányba fésüli. 

Szabadidejében semmi olyat nem tesz, ami nálunk, szülőknél kiverné a biztosítékot. Nyugodtak vagyunk.

Tanulmányozza a világ működését, az atomfizika rejtelmei iránt érdeklődik. 


És a valóság:  



2024. május 23., csütörtök

20 éve "szövetségben"

Jóban. Rosszban. Egészségben. Betegségben. Magasságokban. Mélységekben. Örömben. Szomorúságban. Boldogságban. Gondokban. Nevetésben. Aggodalmakban. Kérdésekben. Közös válaszokban. Élményekben. Könycsepp törölgetésekben. Játékokban. Küzdésben. Harcokban. Imákban. Szeretetben. Gyermeknevelésben. Kitartásban. Hűségben. Mosolyokban. Tervezgetésekben. Döntésekben. Álmok megvalósításában. Sebek kötözésében. Bensőséges beszélgetésekben. Ölelésekben. Összebújásokban. Tanító vitákban. Őrültségekben. Kalandokban. Hangos hisztikben. Meghitt csendekben.