Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2016. május 28., szombat

Kicsi a világ

A szelfik világát éljük, ezért jobb ha mindig mosolygunk, soha nem tudjuk, hogy éppen kik és honnan fényképeznek.
A minap a Thália színház padsoraiban ülve, éppen előttem szelfizett egy fiatal pár. Számomra teljesen ismeretlenek voltak, így nem is fordult meg a fejembe, hogy odébb húzódjak, amit különben sem tudtam volna, na meg úgy voltam vele, hogy vállalják azt a kockázatot, hogy más is képbe kerülhet rajtuk kívül. :-)
A héten újra elmentem a törzshelyes Tesco gyógyszertárba, ahol a gyógyszerésznő nagyon vidáman fogadott és meg is kérdezte, hogy milyen volt a Thália színházban. Esetleg Ön is ott volt? - kerekedett el a szemem?.Á, nem - és vigyorgott tovább. Az unokaöcsém és az új barátnője volt a szerencsés - harsogott tovább.
Az unokaöcs szerette volna a családnak "bemutatni" az új kedvest, és ehhez a színházban készített szelfit hívta segítségül. És ott volt az ifjú pár a képen, na meg középen ott virított az én fejem is harmadikként. Így jártak :-)

2016. május 27., péntek

Újra teltház

Érezzük a tavaszt és pezsgünk. Ilyenkor bevállalósabbak vagyunk, mint ahogy hétvégén is tettük ezt. Levi két barátja vendégeskedett nálunk, és egy éjszakát hármasban tötötték.
Hát én azt már olvastam több helyen, hogy a kamaszok unatkoznak és semmihez nincs kedvük, de most már meg is tapasztaltam. A szokásos egyvalamihez lett (volna) kedvük, ez a számítógépezés és persze az internetes játék, a videók, a  zenék és a képek. 
Mint időnkénti utálatos szülők korlátokat szabunk az effajta elfoglaltságoknak, de amint felnyitjuk  a sorompót rögtön lecsapnak a kütyürékre. Na meg a buli izgalma miatt is, alig aludtak éjszaka, Apa tartotta az éjféli ügyeletet, én meg a hajnalit.

És íme a bizonyíték: 
este:

reggel: 

2016. május 22., vasárnap

12 év "szövetség"




Arcodon esténként,érkezni esőként
Mondani imákat,nem látni hibákat
Mosni szép kezedet,félteni lelkedet
Súgd majd a fülembe.....most és mindörökre.