Üdvözöllek az oldalamon! Köszönöm, hogy megtisztelsz a látogatásoddal!

2014. május 31., szombat

Bevásárlás

A hétvégi macera minket sem hagy ki. Mit lesz a hétvégi program, hová kell menni, na és persze a főkérdés - legalábbis számomra - mit eszünk? Apa és Levi kérdése főleg arra vonatkozik, hogy mi lesz a desszert. De ahhoz, hogy főzni tudjak, be is kell vásárolni. Be kell vallanom, hogy annyira nem vagyok oda a bevásárlásért, de időnként szombat reggel összekapjuk magunkat Apával és elmegyünk a nagycsarnokba. Ezt a hétvégét megúsztam. Mivel Apának "majdnem" a csarnok fele volt útja, ezért hát rögtön kaptam az alkalmon, írtam egy bevásárlólistát, előkészítettem a szatyrokat, és Levit is rábeszéltem, hogy milyen jó móka lesz Apával menni.
Pár óra múlva meg is érkeztek a két szatyorral. Majdnem tökéletesre sikerült a bevásárlólistát teljesíteni:
 -10 darab tojás helyett 8-at hoztak, mert kettő az úton eltört
 - 5 darab csirkeCOMBfilé helyett 5 darab csirkeMELLfilét hoztak (talán a ma esti program a biológiai atlasz átlapozása lesz, az emberi test tanulmányozása, különösen a mell és a comb közti különbségre fektetjük a hangsúlyt)
 - 1 darab fél kilós virsli helyett , a "kettő lett - maradhat? - elvét követve egy kiló virslit hoztak. (a biológia óra után a matek következik)

És ez csak az első szatyor kipakolása volt. Aztán vettem egy nagy levegőt és kissé izgulva és reménykedve nekiláttam a második szatyor tartalmának kipakolására. Nagy meglepetésemre semmi meglepő nem volt benne J